Locatieinfo

We hebben een beurs in:

Dudok Arena Hilversum

Maaspoort Sports & Events in Den Bosch

Borchland, the place to B. in Amsterdam

Dudok Arena

Dudok Arena
Arena 303, 1213 NW Hilversum

Dudok Arena is een multifunctioneel sportcomplex met een beursruimte van 2.000 m2, zie plattegrond. Dudok Arena is uitstekend bereikbaar en heeft een ruime (gratis) parkeergelegenheid. Ook per openbaar vervoer is Dudok Arena prima bereikbaar. Station Hilversum Sportpark ligt op loopafstand.

 

upload_-1 (4)

 

Maaspoort Sport & Events
Marathonloop 1, 5235 AA Den Bosch

Maaspoort Sports & Events Center is een unieke sport- en evenementenlocatie met een beursruimte van 1.500 m2, zie plattegrond. De Maaspoort beschikt over een ruime (gratis) parkeergelegenheid en is gemakkelijk bereikbaar via de A2 en de A59. Maaspoort Sports & Events is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Zo vertrekt vanaf station ’s-Hertogenbosch iedere 10 minuten een stadsbus, die je dichtbij de ingang van Maaspoort Sports & Events afzet.

 

borchland-google-earth

Borchland, the place to B.
Borchlandweg 6-10
1114 BD Amsterdam-Duivendrecht

Borchland is dé evenementen,- vergader,- en sportlocatie van Amsterdam. Op loopafstand van de Amsterdam Arena en Ziggo Dome met een beursruimte van 2.400 m2, zie plattegrond. Borchland beschikt daardoor over veel parkeerruimte en speciaal op onze beursdag is parkeren gratis. De locatie is gemakkelijk bereikbaar en ligt naast de A2 afslag Ouderkerk a/d Amstel. Maar is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de metro (-trein) station Amsterdam Bijlmer ArenA is Borchland zeer eenvoudig binnen 10 loopminuten bereikbaar.

Shares
Share This