Over ons


20160513-Corina Bouweriks Fotografie - Jacqueline-WEB-5

 

 

 

 

Mijn naam is Jacqueline van den Berg: eventmanager, perfectionist en creatieveling. Vanuit mijn bedrijf BsureEvents organiseer ik de Kinderkleding en Speelgoedbeurs XXL.

Dit is een grote en gezellige Kinderbeurs die in het voorjaar en najaar wordt georganiseerd in Hilversum,  Den Bosch en Amsterdam. Op deze beurs breng ik heel veel vraag en aanbod samen. Vele bezoekers komen voordelig en gezellig inkopen op deze beurs.

 

 

Wat maakt deze beurs zo uniek?

Dat is dat er zowel tweedehands als nieuwe kinderkleding en speelgoed te vinden is. Grote én kleine merken worden aangeboden. Verder worden er ook accessoires, sieraden en zelfs zelf ontworpen collecties verkocht. Zowel door particulieren als zakelijke verkopers.

Nergens anders vind je zoveel kramen en divers assortiment bij elkaar. Maar ook nergens anders komen zoveel bezoekers langs om te kopen. Het is inmiddels de grootste Kinderkleding en Speelgoedbeurs van heel Nederland! En daar ben ik best trots op!

 

Wat kopers en verkopers zeggen over de beurs:

                  

 

Hoe het allemaal begon:

Dat was in het jaar 2010. Mijn toen 3 jarige dochter en 1 jarige zoon groeiden snel uit hun kleertjes. Interesse voor hun speelgoedjes was er na een tijdje ook wel weer af dus dan krijg of koop je weer nieuw. Maar heel veel spul was nog zo mooi dat ik het zonde vond om dat zomaar weg te gooien of weg te geven. Verkopen op Marktplaats vond ik teveel gedoe en duurde me te lang. Elke keer weer naar de brievenbus of postagentschap….teveel moeite en teveel tijd in mijn toch al drukke leventje. In dat jaar heb ik me toen aangemeld als verkoper op een kleding,- en speelgoedbeurs in Hilversum. Op een kleine locatie in Hilversum met 75 beursplaatsen en zo’n 300 bezoekers stond ik op deze beurs en kregen mijn mooie spulletjes een 2e leven. En verdiende ik bovendien in een paar uurtjes lekker wat bij!

 

Een paar maanden na dit succesvolle verkoopavontuur hoorde ik dat deze kleding,-en speelgoedbeurs ‘te koop’ stond. De toenmalige organisatie wilde er vanaf. De beurs nam voor hun teveel tijd in, de bezoekersaantallen liepen wat terug en het plezier was er voor hun een beetje vanaf. Als net gestarte zelfstandig eventmanager onder de naam BsureEvents heb ik de beurs toen overgenomen. Vol enthousiasme heb ik de beurs verder doorontwikkeld en professioneel neergezet. En zo is het allemaal begonnen.

 

De 3 jaren die daarop volgende heb ik de bezoekersaantallen en verkopersaantallen zo weten te verbeteren dat de toenmalige locatie te klein werd. Mijn organisatie en marketingactiviteiten deden hun werk en zorgden voor een steeds populairder wordende beurs. Iedere beurs had ik zo’n 40 verkopers op de wachtlijst voor een beursplaats. Bovendien werd het in de gymzaal te druk door de vele bezoekers. Tijd voor een andere locatie: het grote sportcomplex Dudok Arena in Hilversum. Maar daar bleef het niet bij, want we kregen bezoekers en verkopers uit het hele land! Inmiddels is de beurs zo’n succes geworden en verwelkomen we jaarlijks duizenden bezoekers op maar liefst 3 locaties door Nederland.

 

De beurs in Dudok Arena in Hilversum heeft 270 beursplaatsen, de beurs in Maaspoort Sports & Events in Den Bosch heeft 185 beursplaatsen en de beurs in Borchland Amsterdam heeft maar liefst 300 beursplaatsen! En wie weet wat de toekomst brengt…….

Leuk als je ook eens langskomt. En ervaar het zelf, als verkoper of als bezoeker. 

Shares
Share This