Kinderkleding & Speelgoedbeurs XXL

Kortingcodes bevriende partners

 

 

 

 

 

 

 


Kiekeboe Kids
 

verkoopt kinderkleding, zowel nieuw als zo goed als nieuw. Onder andere de merken  Lief, Name-it, Noppies, No-nonsense, Gaastra, Mc Gregor, Z8, Dirkje, Beebies, Petit Elephant, Feetje, Mexx, Ducky Beau, Baby face, GAP, Petit Bateau, Riverwoods, Tommy Hilfinger, Timberland, Retour, Vingino, Esprit, Imps&Elfs, Pointer, Eager Beaver, Gymp en Tumble ‘n Dry.

Gebruik de code ZOMER1 voor € 10 korting.
De korting is geldig bij besteding vanaf € 35  aan artikelen in de webshop. De code is geldig t/m 31.12.2019 en niet in combinatie met andere kortingscodes

 

 

Kixx Online

verkoopt uitsluitend merkkleding; zowel nieuwe babykleding, kinderkleding en tienerkleding als overjarige collecties (géén tweedehands kleding). In de webshop vind je een groot assortiment met dagelijkse aanvulling en uitbreiding dus elke dag weer wat nieuws!

Gebruik de code GOOISE10 voor € 10 korting.
De korting is geldig bij besteding vanaf € 50  aan artikelen in de webshop. De code is geldig t/m 31.12.2019 en niet in combinatie met andere kortingscodes of de aanschaf van een cadeaubon.

  

  

 Luiertaartfabriek

Borduren, bedrukken, kraamkado, feest-, en kadoartikelen.

Gebruik de code GK19LTF voor 10% korting.
De korting is geldig bij besteding vanaf € 5  aan artikelen in de webshop. De code is geldig t/m 31.12.2019 en niet in combinatie met andere kortingscodes

 

 

Mixed Babies

heeft diverse geboortekaartjes en producten voor halfbloed baby’s en baby’s van verschillende nationaliteiten (zoals Arabisch, Aziatisch, lichtbruine en donkerbruine baby’s).

Gebruik de code XXLbeurs2019 voor 10% korting op alle producten in de webshop. De code is geldig t/m 31.12.2019 en niet in combinatie met andere kortingscodes.

 

 

 

 

 

 

  

De Poppetjesshop

dé webshop voor in- en verkoop van tweedehands Playmobil.

Gebruik de code Gooise10% voor 10% korting.
De korting is geldig bij besteding vanaf  € 25 aan artikelen in de webshop. De code is geldig t/m 31.12.2019 en niet in combinatie met andere kortingscodes.

 

Unicorns and Rainbows

voor echt .925 zilveren kindersieraden al vanaf € 8,90. Voor speciale momenten of om cadeau te geven (gratis inpakservice)

Gebruik de code UAR19 voor 20% korting bij besteding vanaf € 25 in de webshop. De code is geldig tot 31.12.2019 en niet in combinatie met andere kortingscodes.

Vos & Beer kinderkameraccessoires & styling

Kinderkamer accessoires en styling.

Gebruik de code Gooische voor 5% korting. De korting is geldig bij besteding vanaf € 30 en is geldig t/m 31.12.2019 en niet in combinatie met andere kortingscodes.